Over de beeldbank

De Historische Beeldbank Wageningen bevat de beeldcollecties van drie Wageningse instellingen: het Gemeentearchief Wageningen, museum De Casteelse Poort en de Historische Vereniging Oud-Wageningen.

In totaal zijn er meer dan 12.000 afbeeldingen in de Beeldbank te vinden. In de toekomst zal dat alleen maar meer worden.

Indien de beelden van voldoende kwaliteit zijn, kunt u ze via deze Beeldbank nabestellen. Als afdruk of als digitaal bestand. Op dit moment zijn alleen beelden uit de collectie van het Gemeentearchief Wageningen te bestellen. Wanneer in de loop der tijd de kwaliteit van de digitale afbeeldingen van De Casteelse Poort en Oud-Wageningen beter wordt, zullen ook die in de webwinkel beschikbaar komen.

Tot die tijd kunt u afbeeldingen uit de collectie van de vereniging Oud-Wageningen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld u daarvoor het nummer van de foto, en geef aan of u een afdruk wilt hebben of een digitaal bestand, en in het geval van een afdruk, op welk formaat. Denkt u er ook aan uw naam en postadres te vermelden.